Henke klar för HIF

Kommentera
I PES6 så borde vi kunna förvänta oss HIF nu! Henrik Larsson är nämligen klar för Helsingborg. Detta är den största värvningen som HIF gjort sen Andreas Jacobsson kom tillbaks förra sommaren. Henkes dragningskraft är enorm och det kommer klättra upp folk i träden utanför Olympia för att få en skymt av honom.

Jag ser allt detta i arkivbilder nu. Gamla hoppande svartvita bilder av VM-fotboll från 58', folk som viftar med sina mössor, folk som skriker och publikvärdar som viftar med stora HIF-flaggor för att få igång publiken.

Efter sommarens VM kan Sveriges Allsvenska bli nordens hetaste liga. Detta bör kunna locka hit en hel del spelare. Låt oss hoppas att Djurgården kvalar in till Champions League, låt oss hoppas att lagen i UEFA Cupen tar sig för uppgiften med absolut fokus så att vi kan få lite mer UEFA koffientspoäng, låt oss hoppas att förbundskaptenerna kallar in nya spelare till landslaget under hösten så att vi föryngrar laget (speciellt på backsidan).

Med PES6 så hoppas jag att Konami tar med Allsvenskan. Jag kommer själv att göra alla lagen. Sen skickar jag dem till Konami. Copy and Paste liksom, så är steken fixad till PES6. Låt oss hoppas på det. :)