(PC) PES 2008 - Patch 1.2

5 kommentarer
Konamilogo

Då har KONAMI varit i farten igen. Det är lovande att de fortsätter att släppa patcher mer än 1½ månad efter spelsläpp. Det betyder att de försöker rättfärdiga sitt namn. Spelet skulle såklart släppts senare i och med alla buggar, men ibland så är det inte de som programmerar som styr över spelsläppen.


(PC) PES 2008 - Patch 1.2 (fritt översatt)
Gratisuppdateringen korrigerar fel som har att göra med nätverksanslutningar, och tar i tu med problem som gjorde att spelet saktades ner när man spelar online. Söksystemet som gör att man hittar en motståndare har också ändrats, samtidigt som man har korrigerat fel som gjorde att vissa grafikkort inte fungerade i Windows Vista. Konami lovar att fortsätta uppdatera PES 2008 så att spelarna får en bättre spelupplevelse.

Senaste uppdateringarna
- När man letar efter en motståndare i "Quickmatch" så paras man först och främst ihop med spelare med bra anslutning.
- Vissa grejer som gjorde att spelet gick långsammare under match har fixats så att spelkänslan förbättrats.
- Några ändringar i nätverksstrukturen har lagts till för att lösa problem för spelare som inte kunde ansluta till motståndare.
- Några problem i Windows Vista har fixats som gjorde att PES 2008 inte kunde känna igen vissa grafikkorts VRAM.
- Ett flertal mindre problem har justerats.


http://dl.konami-europe.net/PES2008Patch1_20.zip
 
1 slobbo:

skriven

nån som vet vart det finns en option fil eller en patch ger mig dom engelska dräkterna?

2 Caniggia:

skriven

Kolla in de engelska sidorna, PESFAN & Evo-Web.

3 Rune:

skriven

Nåt som suger med PC-versionen är att det väldigt ofta blir korrupta dräkter i matcherna. Allt för ofta syns bara huvudet, armarna och benen springa omkring medan shorts, tröja och strumpor blir osynliga. Detta händer åtminstone var femte match. Tröjnummer, frisyrer och emblem tenderar också att bli korrupta jämt och ständigt. Obegripligt att Konami inte inkluderar en lösning till detta i patcharna de släppt.

4 Caniggia:

skriven

Det är ju väldigt individuellt för PC användare pga olika grafikkort. Vill du inte ha det, så är det bara att inhandla en version till någon av konsollerna. Där får alla precis samma vara.

5 Sofia:

skriven

Tycker mycket om det du skrev! Skojigt att se en del sunda grejer och inte endast det vanliga grejerna som man kan se om typ alltid. ;)