S00ppaah vinner "PES oldschool 4-ever" turneringen men ger priset till Bein!

6 kommentarer
PESLIGAN-Norden

Idag var det dags för en extrainsatt turnering skapad av mig för de som föredrar PES6 framför PES 2008. Jag kryddade på turneringen lite med en vinst av PES 2008 till PS2. Åtta stycken spelare deltog och alla lag lottades fram.

I finalen blev det två lag som man inte brukar se ofta i dessa sammanhang.
RKC Walwijk vs Nantes 4-3

Intervju med 2:a pristagaren Bein.

(C) Vad var roligt med turneringen Bein?
(B) Alltid roligt att spela med lite sämre lag, sådana man sällan provat på, de större lagen är rätt sönderspelade.

Var det någon spelare som överraskade?
Nej faktiskt inte, det skulle vara jag då :). Matay, Flyass och s00ppah är alla bland de bästa på PES6 så det var en väntad top fyra.

Berätta om Finalen?

Måste vi prata om den? Började med att s00ppaah fick styra en del och bara efter 2-3 minuter satte han 1:an på hörnan och snart ledde han med 2-0. Jag bränner en straff i 35:e och börjar ge upp men reducerar i 44:e. Matchen går fram och tillbaka och det är fruktansvärt jämnt med mycket lustiga studsbollar och liknande som hör PES 6 till, det står 3-3 när jag får en skum utvisning och tvingas gå ner på trebackslinje och s00paah kan avgöra på övertid med en enkel bredsida. 4-3 alltså.

Vinsten gick ju till S00ppaah men han gav priset, ett ex av PES 2008 PS2 versionen till dig, har du spelat PES 2008 innan?
Nej faktiskt inte, har dissat 2008 utan att ha gett det en chans, har spelat demot på PC, det är allt jag hunnit/orkat med så ska bli spännande med PS2 versionen.

Grattis till S00ppaah och tack för att ni alla deltog! Kommer mer sånt här för er alla!

"Caniggia"
 
1 s00ppaah:

skriven

Härligt! Det här visar bara på att Cutbacks regerar i PES6! Inte "cutbacks"(som Flyass gillar att utöva) utan laget Cutbacks :) Bra spelat Bein!

2 Don-T:

skriven

Han vann i mina ögon den bästa versionen hitills av pes ... synd det inte blev nån liga på ps2 versionen av pes 2008 ett riktigt jäkla bra spel

3 Bein:

skriven

Haha tack s00ppaah, fruktansvärd rolig/hemsk final faktiskt. Längesen PES6 gav sådana här känslor :)

4 Supreme:

skriven

Grattis Bein/s00ppaah, samt eloge till dig Caniggia. Sånt här vill vi se mer av, PES6-turnering med skräplagen dvs. Fööking löve ït.

5 DV:

skriven

Vart var turneringen??

6 Caniggia:

skriven

Vi hade den online! på PESLIGANs hemsida.