Så spelar du PES6 igen online med uppdaterade lag!

2 kommentarer

Pro Evolution Soccer 6 (PC) har återuppstått.
Någon mycket trevlig själ har lyckats få det här spelet att fungera med hjälp av IP vs IP. Detta är något ni absolut måste prova. Vad är det som gör det här spelet bättre än 08 och 09 frågar då sig de spelare som aldrig spelat PES6? Det är de vanliga passningarna, skotten och fysiken. Något som måste upplevas för att man ska kunna hålla med. Vad är det då som behövs för att kunna spela?

1. Ett ex av PES6 till PC.
2. Nedladdning av
3. Installera PES6.
  • Gå till Mappen där du installerade spelet och packa upp den första filen du laddade hem. Katalogen får namnet - GS6 PSL Host&Client.
  • Den andra filen du har laddat hem (psl_pes6_2009_squad_installer.zip) packar du upp och sen är det bara att dubbeklicka på filen. Den installerar sig själv.
  • Den tredje filen är ett program som används för att uppdatera databaser (DKZ Studio.exe). Det är bara att dubbelklicka på filen så installerar den sig till valfri katalog.
  • Den sista filen är en uppdatering, den kan packas upp i vilken katalog som helst. Därefter startar du DKZ Studio och går till /open file/ sedan letar du upp filen du packade upp och klickar på den (den har ändelsen dkz) därefter går du till fliken /patch/ och väljer /apply patch in folder/ där letar du upp katalogen som du installerade PES6 i och går till katalogen /dat/. Där klickar du och sedan /ok/ och nu är du nästan redo att spela.
4. När du ska spela mot någon så måste ni komma överens om vem som ska arrangera matchen. Den som arrangerar matchen är "host" och den som ansluter är "client" Den som ska vara host går till katalogen /GS6 PSL Host&Client/ som vi skapade i allra första installationssteget och klickar på /PSL Host GS6 v1.22.exe/. Därefter kommer det upp lite text i en svart ruta. Du ska hitta ditt IP nummer. Detta står i allra första raden med siffror. Du skriver in detta nummer och trycker enter. Detta upprepas en gång till. Numret som man just skrev in ska också över till den person som man ska spela med. Denna person går också in i /GS6 PSL Host&Client/ men väljer filen /PSL Client GS6 v1.22.exe/ och skriver in numret som han fick där. Stäng inte det andra fönstret som kommer upp.

5. Därefter startar båda spelet PES6 och går till network mode. Inloggningen kan göras med vilket password som helst, det krävs dock minst en bokstav/siffra. Varje gång man spelar online krävs det att man skriver in en ny profil. Sen är det bara att skapa ett rum och vänta på motståndaren.

Motståndare hittar ni självklart på pesligan.net
 
1 carlosen:

skriven

jag gillar idén. PES6 egentligen bäst, men det känns lite bakåtsträvande. Men så länge Konami inte lyckats med att fixa 09 online så kanske jag testar.

2 Caniggia:

skriven

Sjukt skönt passningsspel. Skotten är bra. Fysiken är en klippa!