Allsvensk optionfil på väg till London

8 kommentarer

Den allsvenska optionfilen har nu gett sig ut på resa till London där den ska träffa Ippi.
Ippi är Konamis språkrör mellan japan och europa. Alla chefer från europakontoren har snart ett tredagarsmöte där först och främst licenser diskuteras men även andra nyheter i PES 2010. I slutet av veckan har jag mer info angående licenserna. Kommer det att finnas 6st allsvenska lag i PES 2010?
 
1 KorreTheDude:

skriven

Gurre!!! Fråga om tex Champions League kommer ha dom "riktiga" grupper som kommer lottas vid slutet av augusti, och allmänt om övrig licenser i europa. Kanske få in det i master league?

Puss o Kram :)

2 Caniggia:

skriven

@ KorreTheDude - Du vet mycket väl att man kan placera in lagen i de rätta grupperna om man skapar sin egen Champions League turnering :P De rätta grupperna blir ju ändå bara första säsongen i ditt Master League! Spanska ligan är tillbaks som vanligt, det är det jag vet.

3 Emil:

skriven

Du kan iaf säga att MFF ska vara med!

4 KorreTheDude:

skriven

Caniggia jag menar mer lag som Anorthosis som når gruppspelet, även dom borde vara med...annars blir d "fel" grupper :)

5 Caniggia:

skriven

@ Korre - Champions League licensen innebar inte licensen till själva klubbarna och spelarna utan först och främst rätten till allt runtomkring CL. Vi får hoppas KONAMI gör en kovändning och skapar ligor och lag ordentligt inför PES 2010.

6 Kim:

skriven

Se till att Kalmar FF får komma med för en gångs skull. De är det ENDA laget i allsvenskan som kommit topp 5 5 år i rad, dessutom vann de senast. Bort med stockholmslagen, de är ju inte i närheten ändå! Tack för mig!

7 Caniggia:

skriven

@ Kim - I Norden måste KONAMI tyvärr välja de lag som är störst med flest supportrar eftersom vi redan är en väldigt liten marknad. Men har vi tur så kommer Kalmar FF med ändå eftersom de nu tillhör CL skaran.

8 Karlén:

skriven

När läggs den upp för användning för oss svenskar?