Nordiska Mästerskapen lockar fullt hus!!!

2 kommentarer
Fullsatt!

Det är fullt hus i turneringen på lördag om man får tro anmälningslistan. Nu återstår det att se hur många som dyker upp. Dyker man inte upp så förstör man för de som är på reservlistan. Var vänliga att ta detta i akt innan torsdagkväll så att någon annan får chansen om ni väljer att inte komma.

Schemat för lördagen den förste augusti.

1. Schema  

11.00
- Konfirmering av plats (har man inte konfirmerat sin plats innan 11.55 så är det kört) VIKTIGT!!! Vi väntar inte på någon, lyssnar inte på ursäkter, och skriver inte in någon i efterhand. Inga mobilsamtal kan rädda er även ifall ni är försenade i detta fall. Jag kommer inte ha mobilen på denna dag. Kom i tid!

12.00
- Introduktion/Presentation/Utlottning av en dansmatta (alla bör veta regler och inställningar men allt gås snabbt igenom)

12.15
- Alla matcher startar. Vi spelar på Playstation 3
Pause/Rast/Àvbrott - Vi spelar fram tills att 16 delsfinalerna är spelade. Det betyder att det är paus när det är 16 spelare kvar. Den pausen är på 45 min sedan kör vi igen. Vilken tid pausen är avgörs på Inferno.   

2. Regler
  

Viktigt - Man måste vara 18år för att kunna vinna resan till EM. Resan går inte heller att ge till någon annan om man inte själv kan åka. Då går resan till nummer två i Nordiska Mästerskapen. Detta ska alla anmälda tänka på, har man inte åldern inne är det bättre att ge sin plats till de som står på reservlistan genom att kontakta mig genom att svara detta mail.  

Så här ser upplägget ut. Grupper med 4 spelare i varje grupp.
10min gruppspel (Målskillnad, Flest gjorda mål, Inbördes möten, Lottning) 2st går vidare från gruppen.
15min slutspel med extra time och straffar
Normal Condition
Injuries On
Endast Landslag
Fint väder (dag eller natt spelar ingen roll)
Camera: Normal Long
Final 15min med extra time och straffar (Match om tredje pris likaså)
Starta matchen - 5min är absolut längsta tid för inställningar innan match.
Kontroller -  Ska man inte använda eller ha igång när man inte spelar själv. Detta kan sabotera för andra spelare. De som åker ut ska avregistrera sina PS3 kontroller hos Admins.
Uppförandekod när man spelar - Man svarar inte i mobiltelefon. Man pausar endast när bollen är ur spel. Man riktar inte sitt undermåliga ordförråd mot sin motståndare. Snappas detta upp av vår man som inkognito går omkring bland deltagarna så får man lämna tävlingen.
Rapportering av resultat - båda spelarna rapporterar sina resultat och verifierar att resultaten är rätt, man köar när man rapporterar resultat. Man avregistrerar sin PS3 kontroll i samband med rapporteringen. Detta gäller de sista matcherna i gruppspelet också.    

Glöm inte att ta med en egen PS3 kontroll för bästa spelupplevelse.  

Om personer som är anmälda till tävlingen inte dyker upp så får alla i gruppen som personen skulle möta en vinst med 3-0. Vi kommer inte att lägga till deltagare på speldagen.  

Priser: Resa till Europamästerskapen i PES & Pokal (1:an) Spel från KONAMI (Utlottning bland alla deltagare av en dansmatta med tillhörande spel)

VÄLKOMNA!!!!
 
1 Folkan:

skriven

Hur bra måste man vara för att vara med? :O För jag är inte så bra och det blir ju inte så kul för andra då... eller?

2 Caniggia (organiserar Nordiska Mästerskapen):

skriven

@ Folkan - Om man anmält sig så ska man komma. Annars kan man lika bra avregistrera dig så att någon annan får platsen. Det står folk på kö. De som inte kommer (alla kommer), kommer att få veta att de inte betraktas särskilt högt i mina ögon efter turneringen. Vi som organiserar har lagt ner mycket tid på att få detta att bli riktigt bra.



Alla som anmält sig och finns på listan är varmt välkomna på lördag klockan 11.00 för konfirmering av plats.