Världsmästerskapen i PES i den spanska solen!

En kommentar
Konami berättar om det nionde mästerskapet i Pro Evolution Soccer.

Det blir den största bredden av PES-spelare någonsin som samlas i September för ett VM-slutspel då både Europa, Sydamerika, Amerika, och Japan skickar sina bästa spelare.

Konami Digital Entertainment GmbH har offentliggjort att 2010 års PES-VM kommer att hållas på Mallorca, toppspelare från hela världen kommer att samlas för den stora finalen mellan den 25:e och 26:e September.

Eventet kommer att samla de allra bästa PES-spelarna och de kommer sedan att mötas i en utslagstävling. Spelarna väljs ut från de officiella PES LEAGUE turneringarna där de bästa europeiska spelarna får möta det bästa som bl.a. Japan, Brasilien, Mexico och USA har att erbjuda.

År 2010:s turnering är den 9:e i ordningen och kommer att vara den med bredast register hitintills. Representanter från 21 länder kommer att delta tillsammans med förra årets vinnare, Yasin, "Jinxy" Koruglu från Belgien. Deltagarna kommer också att få chansen att testa PES 2011 eftersom Konami kommer att använda eventet till att visa spelets helt nya "rörelsefrihet" för sina toppspelare.

"Nu när detta är inne på sitt nionde år, är vi mycket glada att kunna utöka antalet deltagande länder i PES slutspelet till en ännu bredare krets"
kommenterade Martin Schneider, European Marketing och PR direktör för Konami Digital Entertainment GmbH. "Med deltagare från Japan, Nord - och Sydamerika som deltar samtidigt som de bästa från Europa tävlar, så ser vi fram i mot några riktigt kvalitetsrika matcher, och vi visar även PES 2011 för de bästa PES-spelarna i världen."
 
1 Richard:

skriven

Tänkte bara tipsa om att Gamereactor söker en ny frilansskibent som ska vara specialiserad på sportspel.

http://www.gamereactor.se/nyheter/22831/Gamereactor+s%F6ker+skribenter/