Puckot borde slängas i vallgraven (Lejonhålan)

Kommentera
Så satt man där på kvarterspubben i Helsingborg, mumsandes på en pytt i panna tillsammans med en öldrickande god vän. En fin vårkväll, lite regn i luften, men ändå ljuvligt. Perfekta fotbollsförhållanden.

Årets match, eller i alla fall vårens match. Sveriges två bästa lag enligt tabellen, på Sveriges modernaste arena.
Vad händer då? Jo förutom det underbara 1-0 till HIF så får en idiot, (det kan ha varit två, en som kastade och en som sprang in) för sig att kasta in en smällare och sedan beträda planen och ge sig på landslagsaktuelle målvakten Per Hansson.

Fy Fan.
Fy Fan.


Kvällen förstörd. Pytt i Pannan i halsen. Tre poäng och stor ledning i allsvenskan, men tråkigt för supportrarna. Tråkigt för de som betalat. Tråkigt för de som kanske inte får se fotboll på sin hemma-arena på några matcher.

I Lyon hade de en vallgrav runt planen (ej vattenfylld men det hade kunnat vara charmigt). Ville man in där fick man först riskera att bryta benen med ett tremetershopp över en fyra metersdjup lejonhåla. Kanske skulle va kul att se någon full jävel prova på det då och då och få sig ett gott skratt. Detta löser iofs bara problemet med inspringande supportrar.

Kan man använda fläktar som blåser tillbaka allt som kastas mot plan?