Trippeln för Helsingborgs IF

4 kommentarer


Mitt Helsingborgs IF även kallade HIF, Mjölkkossan, Di Röe, HåIF, HeIF (kan bjuda på dem två sistnämnda en dag som denna) vann alltså allt som gick att vinna i svensk elitfotboll det här året. Man var första lag på år och dar att vinna ligan innan alla omgångar var slutspelade och man körde över Kalmar FF i cupfinalen.

Alvaro, min personliga favorit, gjorde 3 mål på de sista tre matcherna och May visade upp internationella kvalitéer som vi borde få in minst 60 miljoner för om det är riktigt att CL-klubbar är intresserade. Det bästa skulle vara om han stannade nästa säsong också och kvalade in oss till CL för då ökar hans värde ännu mer. Att se hans ruscher där han bara springer ifrån motståndaren lätt som en plätt och går från allsvensk till europeisk nivå är något som gör att man tappar hakan. Magiskt att se. Rachid är också långt över allsvensk nivå under perioder i sina matcher. Kvickheten där han tar sig förbi spelare är förtrollande. Ingen hinner med.

De viktigaste pjäserna för Europaspel är May, Rachid, Pär Hansson och en mittback lik Peter Larsson. De andra spelarna (förutom Gashi som är någonstans mittemellan allsvensk och europeisk klass) formar en enhet som klarar europaspel men där man, om man tittar spelare för spelare inte kommer upp till mer än hög allsvensk klass. Helheten är avgörande och enheten kryddad med de spelare jag nämnde först gör att framgångarna har kommit.

Fan vad vi har varit bra i år och nästa år blir än mer spännande. Kanske kan vi lösa Wanderson och det skulle ju vara underbart. Han har också internationella kvalitéer och spelar lika gärna fram som avslutar. Silly season blir fint med det kapital HIF har fått och snart är även pengarna till kommunen avbetalda.
 
1 abbe:

skriven

hej caniggia!



varför försvann brasiliens ställ på pes efter uppdateringen? är det något som kommer komma tillbaka sen ?

tycker de värkar väldigt dåligt

2 albert:

skriven

hej caniggia !

varför finns inte brasiliens ställ kvar efter uppdateringarna?

3 Caniggia:

skriven

Ingen aning. Har inte spelat med dem.

4 jonabona:

skriven

tja cannigia vi har prattat eller chattat förrut det e jag som gillar valderrama`´tänkte fråga om du vet nåt om dribbling meny som fans på pes 2011.. finn ej kvar på 12` hur väljer man sin dribbling.. tänkte ladda den från förra spelet men det går ej, eftersom min ps3 pajade (YLOD) köpte jag en ny för 2 veckor sen^¨¨ då finns ej nåt att ladda--- tack ska du ha ^^¨ hoppas du kan svara på min fråga¨