Asscandy - bara ett lillfinger efter i PES-Ligan Div.1

Kommentera
Mästaren från Div.1 säsong 2 och 3 har börjat jakten på tredje raka seriesegern. Det går bra också, riktigt bra. I det svåra mötet mot Lazyitis blev det 6p. Förutom Asscandy så kan man väl säga att Zyrien har imponerat med bara 3 förluster på 28 matcher. Kanske kan det bli hans allra bästa säsong. Han har spelat med Man City två säsonger på rad.

I Div.2 leder eagm84 ligan med en hel drös poäng (69), före MMoratti på (46). Den finska mästaren har bara förlorat fyra av 22 matcher, och ser ut att gå mot division 1 spel nästa säsong. Farre14 som inledde bra har inte spelat några matcher sedan dagarna säsong fyra var nyfödd. Bättre aktivitet där tack! I riskzonen för att diskas på söndag är Kiat88 och Leifsfriends.

Förutom ligorna så drog PESLIGAN igång något som heter veckocupen.
Veckocupen kan man exklusivt bara anmäla sig till på söndagar. Det är en cup med gruppspel och slutspel som spelas under veckan som går från mån-sön. Alla kan vara med i cupen, till och med de som inte är med i någon liga. Det enda de behöver göra är att välja ett lag som inte är taget i någon av ligorna. Kanske lättare sagt än gjort.

Som sagt. Man anmäler sig genom att gå in på chatten på söndagar. Man måste vara registrerad på PES-Ligan för att kunna vara med. Ni som aldrig varit inne kan klicka här - PES-Ligan-Chat.

Kommer med en ny rapport när vi avslutat deadline två.

Morsning!