Andrés Vasquez slår till med en Rabona chipp - Men hur gör man i PES?

En kommentar
AllsvenskanPES

För ungefär två veckor sedan så laddade jag upp Andrés Vasquez rabonamål på youtube. Därefter gjorde jag en undertextfil till intervjun direkt efter så att alla som inte förstår svenska kunde få en inblick i Andrés fotbollsliv. Mycket uppskattat. I dagsläget har 244.000 sett den första filmen och drygt 50.000 sett den andra. Jag lägger upp klippen här igen för att folk som kanske inte sett dem ska få chansen.
För att Andrés Vasquez ska kunna göra en liknande manöver, som skapad spelare, i PES6 (PES7) så måste han ha värdet 3 eller lägre i "weak foot accuracy" samtidigt som han minst har 90 i "technique". Detta gäller för alla spelare i PES som kan utföra "Rabona". Exempel på sådana spelare i PES6 är Maradona (Malgani) och Rivaldo.

För att utföra Rabona så springer man parralellt mot mål med sin spelare, den starkare foten ska vara vinklad snett åt sidan från mål (snett neråt på handkontrollen) Därefter skjuter man, spelaren kommer då utföra en "Rabona". Naturligtvis gäller timing här och det är svårt att avgöra precis när man ska trycka.


Målet...


Intervjun...
 
1 emil:

skriven

Hallå!
Inte mycket aktivitet här på sistonde. Några nyheter om nya PES?