Inför PESLEAGUE #2 - Göteborg

Kommentera
Inför PESLEAGUE #2
Imorgon är det dags igen. Det är PESLEAGUES andra deltävling och den går på Media Markt i Högsbo/Göteborg. Stället ska enligt uppgifter vara riktigt stort och det ska bli mycket kul att komma dit och lira. Vi når som sagt ut till det vanliga folket på det här viset, folk som inte är hardcore, folk som kanske inte har fotboll som ett jätteintresse men som kollar på landslaget. Kanske de kan fastna för ett fotbollsspel? På 8st stora HD-TV-apparater så kommer det antagligen ser riktigt fint ut även på distans.

Föranmälningar
I nuläget har vi fått in 24st föranmälningar. Det är kanske så att folk tänker att de kan komma och vara med om de dyker upp innan turneringstart. Det kommer fungera men vi fyller bara de platser som är kvar och vi börjar i tid även ifall det inte är fullt när klockan är 13.00. Vi har en tid att passa och det är som max 17.30.

Favoriten lämnar återbud
Ulf hade anmält sig till turneringen men ser nu inte ut att komma. Ett stort avbräck naturligtvis men det ger ju andra chansen att vinna. Sam, Alexx, Ackee, Flyazz och Bointus är några av de spelare som jag håller högt.

Välkomna till Media Markt Högsbo!

Jag är på plats 12.00 för att ta era anmälningar! och naturligtvis kan ni anmäla er här om ni inte gjort det.

/Caniggia