PES 2012 tips: Skott och annat smått.

7 kommentarer
Skott: Många är irriterade över skotten och att man inte kan sikta ordentligt, men det går faktiskt att sikta. Släpp analoga spaken innan du skjuter och sikta precis efter.

Försvar: R2 är din vän. Du håller avståndet med R2 + X. Vill du ta en foul/försöka vinna en närkamp så släpper du R2. Vill du försöka vinna bollen genom att försöka få en tå bollen på släpp X och använd R2 med jämna mellanrum då du tror att din spelare kan nå bollen.

Passningar:
Tryck in passningsknappen och tryck R2 precis efteråt. Bollen söker sig mot den spelare du siktar mot. Den spelare du passat med brukar dock även ta en löpning så se upp för ytan som öppnas bakåt.

Player to join attack:
Glöm inte att markera att din bästa nickspecialist i försvarslinjen ska gå upp på hörnorna.

Högra analoga: Ta kontroll över en spelare i kontringsläge och sänd honom i en djupledslöpning genom att trycka in analogaknappen. Slå sedan en lämplig throughball.
 
1 Yens:

skriven

Bra tips!Men Konami, Konami, ni är för härliga. Här inför ni så att man möter folk som har samma passningsassistans som en själv, jippi tänker jag då jag kör med 0. Men näe, då kan man byta mitt under matchen vilket gör att nästan alla onlinematcher jag spelar nu inleds med att motståndaren pausar och uppenbart höjer sin pass-ass. Haha, jag älskar PES o kommer säkert alltid göra men dom är såna clowner och amatörmässiga ibland så det är otroligt...

2 Caniggia:

skriven

Yens. Det suger riktigt mycket. Hur kan de inte blocka den valmöjligheten? Det borde ha gjort redan tidigare. Inte fan ska man kunna byta settings bara för att det går dåligt under några som helst förhållanden om man har bestämt sig för en setting innan match. Det är uruselt.

3 Yens:

skriven

Men bra jobbat Konami. Ni fixar så att man möta personer som har samma pass- ass som en själv online, kanon. Men ändå kan man under match byta tillbaka till pass- ass ändå, smart. Resultat? Varje match (varannan iaf) börjar med att min motståndare pausar och vips, ping- pong spel med Barca. Tjoho! Älskar PES och kommer alltid göra men Konami ni är ena clowner...

4 Yens:

skriven

Oj vad pinsamt, min dator visade inte mitt första inlägg så skrev igen, sorry;)Tror jag mötte dig för ett tag sen Caniggia btw. Är du Caniggia11? Du vann isf med 1-0 tror och spelade jäkligt underhållande!

5 Caniggia:

skriven

Yess det var jag :) Spelade antingen med Porto, Betis eller Lyon. När det har gått riktigt dåligt ett tag kan jag använda Barcelona eller Milan för att vända en dålig trend.

6 Yens:

skriven

Ja, Porto var du nog. Jag har Distant_Stations som PSN-id ifall du e sugen på o lira igen.:)

7 Joe:

skriven

Det går utmärkt att styra skotten med analoga spaken, men hur fasen gör man för att styra skotten med styrkorset? Spakarna på ps3 är inget vidare tycker jag, man vill ju spela med styrkorset eftersom att det är så bra till ps3. Men nu har jag spenderat 30 minuter på träningsplanen men har inte lyckats få någon riktning på skotten med styrkorset. Värdelöst!! Eller är det bara jag som spelar med styrkorset?