Något är lite lurt med den här patchen som kommer.

2 kommentarer
 
Något stämmer inte. Något är lite lurt.
 
En patch som kommer den 29:e Oktober, mer än en månad efter release.

Beskedet kom till fansen den 27 September och gjorde många upprörda eftersom folk som spelar offline måste spela med spelare som inte längre finns i deras lag. Jag tror inte detta är en spontanpatch som är gjord efter att man samlat ihop användarnas feedback. Spelet släpptes 15-17:e September och dessutom är ingen riktig undersökning gjord. Så på ca: 10 dagar så ska Konami ha fattat beslut om vad användarna generellt tyckte, och sedan bestämt sig för vilka modifikationer som skulle göras? Det är för lite tid. 
 
Det här låter istället som något som varit planerat sedan spelet gick gold. Ett arbete i kulisserna för att förbättra en sida av spelet man inte riktigt var färdig med, som t.ex. fysikmotorn och domarnas uppträdande.
 
Jag njuter själv av spelet och spelar helt manuellt. Jag gillar hur passningarna är svårare att slå online i det här spelläget, hur spelarna måste stå rätt och ha rätt utrymme för att man ska få rätt kraft och att det inte bara är passar på snöre.
 
Konami har redan fixat några delar av spelet och MyClub online. Detta var små fixar som de gjorde väldigt snabbt.

Detta tyder på att Konami jobbar på något stort. Något som kommer göra deras bästa fotbollsspel någonsin ännu bättre.
 
/Caniggia
 
1 Rune:

skriven

Fixar de domarna och genomskärningspassningarna så är jag nöjd. Som jag nämnt innan, kombinationen manuella genomskärare tillsammans med 0 passassistens funkar ju inte alls och det är klart och tydligt en bugg det handlar om som enkelt borde kunna fixas.

Svar: Fysikmotorn i kombination med olika träffpunkter på spelarna vid tackling och berörning måste justeras så att det blir fler domslut. Genomskärarna har känts konstiga sen dag ett, man vet inte riktigt hur de funkar, om de funkar. Direktpassningar har tonats ner på manuellt. Just det tycker jag fungerar rätt bra när man vant sig vid det.
Caniggia

2 Legenden:

skriven

Caniggia din legend, bara en "pes old boy" som du själv skulle veta att Konami faktiskt inte är klara utan jobbar på full release så att säga...bra artikel! Bra analys! Goda nyheter :)...Har man varit med så länge som vi har...så känner man till Konamis trick vid det här laget....dåligt av Konami...desto bättre för alla frustrerade kunder som nu äntligen...förhoppningsvis får valuta för pengarna...den de skulle haft från början !

Svar: Tack! Jag vet egentligen inte vad som händer. Bara att de ännu en gång lyckats förvilla både sig själva, fansen och media. Bra jobbat!
Caniggia