Hur man gör för att ändra och titta i en optionfil?

Kommentera

För att titta/ändra i min optionfil så kan man ladda hem ett av följande program att öppna *.xps (x-port) filen med. Det blir antingen:

 

EditPES4optionfilehttp://perso.numericable.fr/~ryannick/ - Den här editorn är i mitt tycke den som man får ut mest av i editeringsväg. I den kan man ändra och se spelares ansikten under tiden man förändrar dem vilket är ett jättestort plus. Den kan också knytas till Football Manager 2005 databasen om man har det spelet installerat och sen därefter är det bara att söka på en spelare i den databasen och få dennes statistik konverterad till PES4 statistik.

 

PESFan Editor - http://www.pesfan.com/bulletin/showthread.php?t=47896 - Den här editorn har bäst funktioner när det kommer till att förändra taktik m.m. den är också väldigt stabil. Kanske något svåranvänd och det tar lång tid att ladda igång den. Dessutom måste man skaffa ett konto på PESFan.com för att vara säker på att man får den senaste versionen.

 

WeOptEditor - http://cm4topesconvertor.free.fr/ - WeOptEditorn är nog den sämre av de här tre men den känns enkel att använda med drag and drop när man ska byta spelare mellan klubbar. Den laddar igång optionfilen väldigt snabbt också men dess taktikeditor är inget att komma med i jämförelse med de andra två