Kalmar FF - Kompletta Attribut

8 kommentarer
Jag har skapat det första kompletta laget i Allsvenskan för PES 2008 (PS2) förutom de som redan är där. All statistik har uppdaterats och finns att se på forumet. Klicka här. Jag kommer att uppdatera AIK, Hammarby, Helsingborg och IFK Göteborg innan jag släpper den första optionfilen för i år.

Kalmar FF

Nanne Bergstrands bygge har fått behålla alla sina spelare från fjolåret. Nu gick det inte så bra i Supercupen mot IFK Göteborg men det var antagligen bara för att Petter Wastå hade en väldigt blek eftermiddag. Han brukar annars vara en av allsvenskans mest stabila målvakter. På Kalmars forum snackas det om att reservmålvakten Zlatan Azinovic bör få chansen. Jag tror dock inte att det är aktuellt i år då Kalmar ska spela UEFA Cupen och samtidigt försöka slåss om guldet. Kalmars försvar hade problem mot IFK Göteborg och det saknades en snabb spelare då Lindberg och Rosengren är relativt lika, stora och tuffa att möta i närkamper men inte särskilt snabba.

Cesar Santin som gjort en bra försäsong var som vanligt den mest offensive mot IFK och kommer även detta året vara ett orosmoment för de allsvenska försvaren. Kanske blir detta hans sista säsong i Kalmar. Nanne har dock täckt upp med nya Brasilianare. En av dem är mittfältaren Daniel Sobralense som är en pigg lirare med snabb tanke i sitt spel.

En annan intressant spelare är Nigerianen Abiola Dauda som imponerade på flera allsvenska klubbar innan han tillsist valde Kalmar. Dauda är en 19-årig anfallare med bra spelsinne och teknik. Se upp för honom, han kommer nog att börja de flesta matcher från bänken i början av säsongen men kan nog göra några mål i allsvenskan redan i år.

Kalmar kommer att bli bättre ju finare väder det blir. Det kommer importerna att se till!

image56

Målvakter
1. Petter Wastå
22. Milan Barjaktarevic (utlånad till Sirius)
32. Zlatan Azinovic

Försvarare
2. Arthur Sorin
3. Joachim Lantz
4. Marcus Lindberg
5. Tobias Carlsson
6. Mikael Eklund
9. Stefan Larsson
14. Patrik Rosengren
16. Petter Lennartsson

Mittfältare
7. Jimmie Augustsson
8. Henrik Rydström
10. Patrik Ingelsten
12. Daniel Sobralense
17. Viktor Elm
18. Rasmus Elm
20. Erik Israelsson
21. Lasse Johansson

Anfallare
11. Abiola Dauda
13. David Elm
19. Ricardo Santos (Ej skapad, utlånad till Åtvidaberg 2008)
25. Cesar Santin
28. Marcel Sacramento
 
1 Patrik:

skriven

Jag hade nog funderat på att lägga in Östlind också. Han kan få ett par chanser i A-laget redan iår. Om det behövs en tredjemålvakt finns albnanen Berisha. Milan Bajraktarevic är i Sirius nu.

2 Don-T:

skriven

Ser fram emot att låta KFF springa ut och möta Man U och Barca
Jättekul att du tar dej tid med allsvensk optionfil ... längtar

3 Caniggia:

skriven

@ Patrik - Östlind har jag inte läst något om, ska kolla upp honom. Han hör väl antagligen till "High Potential" gruppen. Berisha likaså antar jag. =)
Tack för tipsen.

@ Don-T - Jag spelade/tittade på några matcher igår. Riktigt skoj. Man såg hur Rydström spelade enkelt med sina lagkamrater och hur Santin och den nya Brassen på mittfältet försökte ta sig framåt. Tack för de vänliga orden! =)

4 El Niñoo:

skriven

Bra jobbat Canigga! Jag har bara en liten fråga, kommer du släppa någon optionfil för ps3?

5 Caniggia:

skriven

@ El Ninoo - Tyvärr så är ju PS3 versionen skadad i roten ur c: så man kan inte lägga in egna emblem och inte heller göra fler än 8 olika dräkter. Därför håller jag mig till PS2 versionen för det är den bästa versionen att editera.

Tack för berömmet =)

6 knarkfisk:

skriven

Grymt. Mycket bra jobbat. Får hoppas att det här inspirerar fler att hjälpa till. Ska själv försöka få tummen ur. :)

7 Caniggia:

skriven

@ knarkfisk - Tack så mycket. Det finns redan de som hjälper till. I och för sig är det viktigare att nästa version till next gen blir bra och att statistiken (om de nu använder min) är så realistisk som möjligt. Därför är det väldigt bra med synpunkter från alla fan.

8 KFF till tusen:

skriven

Det här verkar ju helt underbart! Men hur gör man för att använda optionfilen? Finns det en enbart för KFF?