0-0 Ett bra resultat!

6 kommentarer

(bild från fotbollskanalen.se) "shit alltså, ditt vax! rena klistret ju" Maestro

Sverige krigar sig till ett poäng borta mot Portugal och det betyder att portugiserna måste satsa offensivt borta mot Danmark. Förhoppningsvis får de stryk av danskarna. Portugal har ingen riktig anfallare och Dannys målchans skulle suttit inom ramen. Hade det varit Ronaldo så hade det nog varit mål där.
Elmander borde ha gjort mål på sin chans, det är inte ofta man får så mycket tid mot en stor fotbollsnation som Portugal. Jag vet nog vilket moment Johan kommer träna på inför Serbienmatchen. Ta ner, skjuta lågt, ta ner, skjuta lågt. Annars tycker jag att Rasmus Elm visade upp ett kreativt sinne. Han slog ofta passningar rakt fram och ut mot kanterna där löpande anfallare mötte. Han har ett grymt spelsinne. Men ibland känns det som att inte fötterna riktigt lyder. Men det lär komma det med. Lagom tills nästa års VM tack!

För övrigt är det roligt att sitta och läsa alla gnällrövars kommentarer på fotbollskanalen. Men där mitt i dyker det ibland upp en och annan ganska intelligent kommentar. Tyvärr så försvinner dem ofta bland kommentarer som "dra åt helvete", "du kan inget om fotboll så sluta kommentera" och " Caps Lockade" meddelanden som man får ont i ögonen av. Det finns även en del helt feluppbyggda meningssatser, men det är ju bra att människorna skriver i alla fall så att de kan få hjälp. Gnällrövarna brukar ofta hjälpa till och uppmuntra med underbara kommentarer som "analfabetjävel" och "lär dig svenska".
 
1 sinan:

skriven

önskar att jag kunde säga det till ronaldo men han borde veta att han ska inte tro för mkt på sig sj för han e fortfarnde omogen för att leda ett stort lag som portugal...sök på youtube ronaldo vs iraq och kolla hur ''stjärnan''beteer sig när hans lag får styrk!!...heja danskarna....länge sen d stora laget var med i nåt stort!

2 Caniggia:

skriven

Danskarna? skärpning! De har ingen Zlatan, de har ingen Henke, och inga bröder Elm. Framåt Sverige! För övrigt anser jag att alla landskamper mot Danmark bör spelas i Malmö eller Helsingborg. Mer derbystämning där än i Stockholm!

3 Sinan:

skriven

nä d har dem inte ;) men som ett lag spelar de bra fotboll :) tänker man efter så e dansakrna bättre än andra lag som gick vidare i Euro o vm...kan tänka mig att det kan bli sverige-denmark i malmö i framtiden me den nya MFF arena

4 Caniggia:

skriven

Håller med om att danskarna har mer tekniska spelare och ibland bättre lagspel än Sverige. Men de är också svagare för kontringar och släpper in fler mål. Det är också därför de missat två slutspel på rad. Jag tycker det är roligare att vara med och förlora än att inte åka alls. Sen kan man hoppas på att Sverige har något stort och nytt på gång vart tredje mästerskap. Borde vara dags i Sydafrika!!! =)

5 Sinan:

skriven

ja...både sverige o denmark borde satsa lite på ungdomar...både har spelare som har vatt me i hundra år nu :P

6 Rune:

skriven

Sinan:

Det visar ju i så fall bara vilket fantastiskt välfärdssamhälle vi lever i där medellivslängden och friskvården uppenbart måste vara världens bästa. Det tycker jag vi nordbor kan vara stolta över.



Caniggia:

Hur går det med optionsfilen?