Glädjen är tillbaka!

3 kommentarer
foto: bildbyrån

Igår såg man glädje i ansiktet på många av de svenska spelarna. Och inte bara det, den nya svenska kaptenen visade världsklass och tog underbara löpningar för att få boll.

Zlatan visade de som föryngrat landslaget hur man ska göra, vad det är som behövs, vilken stil det är som gäller för att vinna ett mästerskap. Det här är ett spel man måste behärska för att ta sig långt i turneringar och nu har den resan startat. Det finns många frågetecken, men kan vi bara ha delar av gårdagens spel (grundidén) i våra kvalmatcher och få motståndarna i rörelse hela tiden, ja då ser det väldigt bra ut inför det här kvalet.

Det här är det bästa jag sett sedan Tommy Söderberg slutade. Mycket fint spel i klass med de allra bästa lagen i världen. Dra inte för stora slutsatser säger vissa och vill hålla tillbaka entusiasmen. Gasen i botten säger jag. Mot EM & VM!
 
1 Alex:

skriven

Vilka allsvenska lag kommer att vara med i pes 2011? Tack för en bra blog!

2 Rune:

skriven

Det är bara AIK dessvärre.



Caniggia, utifrån det du spelat hittills, känns det som ett spel värt det gigantiska hästjobbet att skapa en allsvensk optionsfil till?

3 Caniggia:

skriven

@ Alex - Hej och tack för berömmet! Tyvärr blir det endast AIK i år. Nästa år hoppas vi på mer om spelet säljer bra.



@ Rune - Ett spel med så många nyheter gör verkligen att jag känner att det kan bli riktigt kul med en optionfil. Att spela på stadions som faktiskt ser ut som i verkligheten kommer att addera en verklighetskänsla som jag ser fram i mot oerhört mycket. Som vanligt kommer jag att lägga mycket tid på detaljerna och det kommer synas jättemycket i år.