Detalj och Frihet: PES 2011 Nyhetsflash

4 kommentarer
Konami Digital Entertainment GmbH har släppt fler bilder från sin kommande titel PES 2011. Bilderna visar den otroliga realism som spelet kommer att presentera.

Total frihet i spelet är det magiska ordet för PES 2011, och spelet kommer släppas till PlayStation®3, Xbox 360®, PC-DVD, Wii, PlayStation 2 och PSPTM (PlayStation®Portable) Arbetslaget lägger för närvarande till en hel del nya funktioner vilket inkluderar en ny kraftmätare för passningar och skott där användare får total kontroll över snabbheten och tyngden i varje pass, touch och skott.

Spelets estetik går också igenom en revolution, med fotorealististiska utseenden blandat med helt nya animationer. Över 1000 nya animationer har lagts till i PES 2011 för att lägga tyngdpunkt på smidighet och variation i rörelser som en topp match i fotboll visar. På samma sätt säkras stormatchernas atmosfärer med helt nydesignade stadions med otrolig publik och ett brett register med sånger och rop kopplade till spelet på planen.

 
1 Chris:

skriven

Vackert =)

2 Rune:

skriven

Är det nåt Konami lyckats riktigt bra med de senaste åren så är det ju det utseendemässiga. Kan bara hoppas publikanimeringarna kommer upp i samma klass. Det ska vara liv och rörelse på läktarna, folk som förflyttar sig längs med bänkraderna osv.

3 Caniggia:

skriven

Hallå grabbar,



Har bara tryckt in information de senaste dagarna utan att svara på folks inlägg. Men det blir bättre med det sen. Sitter på en liten jävla resdator och den duger inte till att skriva långa inlägg på enligt mig.



Just det Rune tar upp är något jag också vill ha. En varierad publik. =) Det viktigaste är att det är rörelse och att det inte känns som alla är likadana och stela.



Mot framtiden!!!

4 Yens:

skriven

Kommer tydligen en Gameplay- video ikväll (enligt WENB), spännande...