1 Yens:

skriven

Gillar den skarpt! Såhär bra har inte PES sett ut på bra länge.



Ang finterna i trailern som De Rossi (!?), Ronaldo o Messi gör så ser de lite over the top ut. Hoppas de blir svåra o utföra (och att man kan försvara sig bra mot dom) och att även de mest tekniska (som Ronaldo) kan misslyckas, vill verkligen inte att det ska bli en gimmick ala FIFA Street. Tror dock jag oroar mig lite i onödan då det inte riktigt är KONAMIs stil. Tex är ju Messi sjukt teknisk, men inte i den bemärkelsen att han gör regelrätta finter, mest snabba kroppsfinter och trixiga ryck.



Annars är trailern så gott som felfri, ser härligt "fritt" ut på banan!

2 Caniggia:

skriven

Många av närbilderna ser ju ut som om de kom från motioncap istället för in-game. :D

Spelet ser faktiskt ut som det gjorde för drygt 6-7 år sedan i introvideorna. Vilken otrolig utveckling vi har haft när det handlar om det grafiska. Angående tricken så hoppas jag naturligtvis att det inte ska bli några jobbiga genvägar till mål med en sorts eller flera trick. Balansen är otroligt viktig. Jag spelade WE9 igår och jag uppskattar precis som du säger, Messis rörelsemönster mycket mer än enskilda finter. I de gamla PES kunde man göra en sorts dummy där det såg ut som om man gick åt höger eller vänster men istället så går man åt motsatt håll. Sjukt effektiv för att lura motståndaren att trycka åt fel håll på sin handkontroll. Hoppas den är tillbaka!

3 pes skapare:

skriven

känns som konami börjar nå sitt top d.v.s få ut max av spelet så intressant år 2011!

4 Yens:

skriven

Btw, är visst Nani o inte Ronaldo som gör "regnbågsfinten"...



Älskade PES på den tiden man nötte match efter match mot en kompis, efter ett tag kunde man varandra rätt bra och sådana små ryck/sidoförflyttningar o manuella passningar kunde öppna upp spelet på ett grymt sätt, hoppas på nåt liknande nu.



Hoppas att det defensiva är mer utvecklat (vilket det verkar), så man kan stoppa alla Messis o Ronaldos online tex, för som det är nu känns det meningslöst. har inga problem att möta Barca/Real/Argentina/Brazil men då måste man få verktygen för o möta dom oxå. Jag gillar tex o spela med sämre lag mot dessa storheter men det måste finnas rim reson;).



Tror du att du kommer få testa PES 2011 inom en framtid Caniggia?

5 Richard:

skriven

Ser otroligt skönt ut. Passningarna ser ut att vara riktigt...fria. Allt ser mer fritt ut.



Håller med Yens och Caniggia. Det är kul att de lagt in så pass mycket fler finter. Men dem ska vara svåra att lyckas med.

6 cesc:

skriven

2:20, Ronaldo is back!

7 Carlosen:

skriven

det ser mycket lovande ut! hoppas bara man inte överdriver finternas betydelse.

skottfysiken och bollbanan ser särskilt bra ut tycker jag, och tacklingarna!

hoppas bara jag kan köra på min pc - ser ju galet snyggt ut grafikmässigt.

8 Rasmus:

skriven

Hoppas bara att de har fixat till domarna och målvakterna då kan det bli det bästa Pes-spelet!

9 Rune:

skriven

Ser lovande ut men jag vill inte dra några större slutsatser än så länge. Visst ser det aningen friare ut men det är ju inte förrän man testat själv med handkontrollen som man märker hur det känns. Minns PES2010:s utlovade 360°-löpningar som ju i slutändan var mer än lovligt bristfälliga när det gällde kontroll. Hoppas den funktionen förbättrats rejält till kommande spel.

10 Simon:

skriven

Vad håller försvararna på med vid 0:40

11 Gabbe:

skriven

hoppas att domarna blir smartare men samtidigt mer mänskliga så att dem kan faktiskt gå på filmningar.

12 Rune:

skriven

Jag tycker filmningar borde funka enbart i lägen där försvarsspelaren gjort något fel i ögonblicket dessförinnan och därav får skylla sig själv, exempelvis utfört en tröjdragning eller helt missat bollen i en glidtackling. Alltså att man använder filmningen för att förstärka motspelarens misstag.

13 ninni:

skriven

Runes "förslag" tycker jag låter bra faktiskt, men det ska inte va så att man kan göra det hela tiden typ att nån i motståndarlaget tacklar dig o missar bollen o då får gul kort o sen att man i närkamp mot den spelaren filmnar o den spelaren får sitt andra gula.. det e svårt o få balans i sånt fyfan kan ba tänka mej.. Pes 4ever!