Intryck från PESLEAGUE #5 Göteborg

2 kommentarer


Väskan packad. Tåget försenat. Alltför lite sömn under natten. Allt var som vanligt inför PESLEAGUE #5. Tåget gick klockan 7.53 men hade blivit försenat till 8.20. Fullproppat med folk efter Halmstad. Jag fick tränga mig ut genom en massiv folkskara när jag skulle av. Out of my way!!! Av i Mölndal och på bussen där jag slapp betala. Schysst busschaffis! Sen blev det en riktigt go räkmacka på Le Croissant och sen kopplades PS3:orna in och väntan på lirarna började.

Det var knapert med spelare på PESLEAGUE #5 och detta är alltså i Göteborg - Sveriges andra största stad och vi var på MediaMarkt med 37 tums TV-apparater. Riktigt tråkigt. Jag måste skylla på Konamis marknadssida som inte gör tillräckligt och utnyttjar klubbarna de sajnat rättigheter till. Konami måste ha reklam för turneringarna hos IFK och de ska presenteras som en sponsorgrej som spelarna föreslås delta i för att främja IFK. Med det sagt så är det ingen som ska tvingas lira PES om man inte ser det som sitt spel men den utvalde spelaren (i detta fall Hysén) kan ju delta på tävlingarna för att locka folk!.

Sam och Alexx placerades i varsin grupp och de gick också obesegrade genom sina grupper. Efter gruppspelet så lottade vi ut IFK biljetter bland de som redan åkt ut. Lyckliga vinnare blev KralKemal och Seventh Wonder som får ta med sig varsin kompis och gå på IFK Göteborg vs Djurgården den 6:e April. Grattis!

IFK Göteborg bjöd på 10 fribiljetter till turneringen!

I den första semifinalen tog Alexx i mot Ackee. De här två spelarna känner varandra mycket bra och Ackee kände nog att en förlustchans var ganska stor då han kontinuerligt klagade på PES 2010. Det blev förlust med 4-0 och Alexx var ännu en gång i Final. I Semifinalo duo så mötte Sam Swant88, som trots förlust mot både Seventh Wonder och Alexx tagit sig vidare genom att det kryssats för mycket i gruppspelet. I en tight match tog Swant88 ledningen men Sam vände tillsist och vann med 2-1.

I finalen visade Alexx upp ett otroligt stabilt spel som inte tillät Sam särskilt många chanser. 2-0 och Alexx knappade in Sams ledning i PESLEAGUES ranking. 1-3:an fick biljetter till IFK och spelen som det bjöds på var Karaoke Revolution, Saw och Bomberman2.


Ackee hade på sig finskorna dagen till ära, Alexx och Sam möttes i finalen!

Efter turneringen så blev det McDonalds och "Frölundamålet" (HIF-målet i HBG) tillsammans med Alexx och Ackee! Mycket trevligt!

Nästa turnering är i Malmö någon gång i mitten av April.
 
1 Ackee:

skriven

Kan stolt säga att jag släppte in det snyggaste målet i turneringen i PES.. En jävla frispark rakt in i krysset av Lampard!! Inget buggskott, utan Alexx sköt direkt med Lampard!! Fett jävla snyggt!

2 Ackee:

skriven

Btw, jag var snyggast av alla där! Ingen tvekan asså!