Guide PES 2010 - Hur du skapar ditt eget drömlag för onlinespelande!

Kommentera
Jag provade att skapa ett allstar lag tidigare i veckan. För att skapa ditt eget allstar lag så måste du gå till Edit och flytta spelare till ditt favoritlag. Man kan flytta spelare till något av de befintliga lagen eller så kan man skapa ett eget lag. Tyvärr så sparas inte ditt egna lag om du ska spela online utan då blir laget WE Utd eller PES Utd.

Steg-för-steg-guide

Edit mode/ Edit Team - Gå till edit mode och edit team. Välj ett lag som är med från början i spelet om du vill ha deras dräkter online. Skapa ett eget lag i Other Leagues B om du kan stå ut med att spela med WE United och PES United.

.../ Edit Team/ Register Player/ (ditt lag)/ +Add
-  För att flytta spelare till ditt lag går du till register player och väljer laget du vill flytta dina spelare till och sedan trycker du på +Add. Lägg till alla spelare du vill ha.

Starta ett nytt Master League och välj laget dit du flyttat alla dina spelare. När du kommer till huvudmenyn så sparar du bara ditt spel och vips så har du ett Master League lag att spela med online.

För att använda ditt Master League lag online ska du skapa ett rum och sätta "Team Category" på "All. Därefter kan du ladda ditt Master League Lag i rummets meny.

*Att skapa egna spelare fungerar bra om du ska spela offline men det fungerar inte med skapade spelare i onlinemode. Detta är för att folk inte ska fuska och ge alla spelare 99.