Imorgon så åker jag till Tyskland

En kommentar
Dan före dan. PESLEAGUES framtid i Norden ska avgöras och jag siktar på att kunna utveckla hela arrangemanget till något som alla ska gilla, vare sig det är hardcorespelare eller "en match då och då" spelare.

Det finns två viktiga delar i PESLEAGUE. Den ena är "offlinebiten" och den andra är "onlinebiten".
Offline så träffas man i någon stad. T.ex. Stockholm, Göteborg eller Malmö. Där spelar man turnering som oftast varar ca fyra timmar. Till en offlineturnering kommer hardcorefansen och mellanmjölksfansen. Hardcorefansen åker över hela Sverige för att vara med och slåss om att få gå på röda mattan i PES-sammanhang, nämligen EM-resan. Mellanmjölksfansen bor antagligen i staden eller ca 30min resa från spelplatsen och kommer antagligen just pga den anledningen eller för att de har chansen att mäta sig med Hardcorefansen.

Den andra biten är onlinebiten. Här samlas alla fans (som hittar dit, mer promo krävs och spelet måste bli bättre). När det gäller PESLEAGUE-sidan ska det bli enklare att veta hur och vad man ska göra. Snacket mellan användarna ska förbättras och man ska kunna skriva in resultat samtidigt som man chattar utan att behöva starta upp en ny sida i sin webbläsare. När det är onlineturneringar samlas alla i en chatt och det ska kännas smidigare. (Det är i alla fall min förhoppning). Online samlas alla sorters spelare, Hardcore, mellanmjölk och "en match då och då" spelare.
Hur ska vi göra PESLEAGUE mer attraktivt för alla dessa spelartyper? I offlinetävlingarna får man locka med cashprizes (+ priser från sponsorer) och kanske sätta en deltagaravgift på 50kr som ska betalas in innan man är med.
I onlinetävlingarna får man locka med promospel och sponsorspel. Men framförallt en lätthanterlig interaktion på hemsidan. Spelarna ska tycka att det är roligt att komma tillbaks till sidan för att kolla sin statistik och för att se om de har fått nya meddelanden eller om de har avancerat eller åkt neråt i maratontabellen eller i den kommande laddern.
Idag plockade jag även in en andra ambassadör i Danmark. Nämligen adminen för sajten http://pesdanmark.dk, han går under namnet Chandler Bing eller MikkelBeck online.

Häng med PESLEAGUE in i framtiden
 
1 AssCandy:

skriven

LYCKA TILL!!!!