Patch 1.04 och Datapack 5.0 kommer den 25/4

4 kommentarer


Då var det dags för sista patchen och sista uppdateringen(?) för PES 13:s levnadstid. Patchen kommer att göra så att man kan spela med 10 spelare från start om man inte har fullt lag i ML och sedan kommer en massa andra grejer tweakas för en bättre spelupplevelse. Datapack 5.0 kommer att uppdatera Copa Libertadores.

Konami har nu kontinuerligt sedan 2011 gjort uppdateringar till PES över hela säsongen. Det måste man applådera.
 
1 Carlsoen:

skriven

det här får mig att drömma om league mode...

är btw frustrerat värdelös på manuella skott - har du något tips? Rakt fram är det enkelt att styra men i knivigare situationer hinner jag inte peka med pilen för att se vilket håll skottet går.
Missar från en meters håll rätt ut till hörnflaggan känns inte heller riktigt realistiskt....

2 Caniggia:

skriven

Utgå alltid från att dra spaken mot mitten, var du än när du skjuter om du då samtidigt hinner plussa till lite R2 (centrering) innan skott så ska det gå bättre!

3 Rune:

skriven

Carlsoen, mitt tips är att köra med helt manuella kontroller i både passningsspel och skott. Då får du känsla i riktningen utan att använda pilen. Kör du med helt manuella kontroller kan du dessutom "fuska" in mål med spelare som egentligen har värdelösa skott men bra passningsattribut. Då kör du helt enkelt en stenhård bredsidepass som skott. Målvakterna brukar ha väldigt svårt att hantera dessa bollar som går hårt och lågt. Risken är dock att domarn blåser felaktig offside när man gör mål på detta sätt.

4 Carlsoen:

skriven

tack för tips!
ovärderligt - nu kanske jag sätter ett av tolv skott på mål i alla fall.