Hur man skapar sitt eget ML lag (eller hur man uppdaterar ett befintligt lag) i PES 2013

Kommentera
 
Efter att ha försökt att på alla sätt uppskatta det sämsta spelet i PES-historien, utan framgång, har jag nu beslutat mig för att ta steget tillbaka och spela lite hederligt PES 2013. Spelet går att uppdatera genom att antingen skapa ett nytt lag av något av lagen i den fejkade ligan eller så kan man ta ett befintligt lag och föra över spelare dit. 
 
1. Man går in i edit väljer lag och så trycker man på add för att lägga till spelare. Alla spelare som inte har ett lag finns i övriga kategorin eller så kan man hitta dem genom att leta på nationalitet. Man tar bort de spelare som inte spelar i ett lag längre genom att markera dem och välja att flytta dem till övriga spelare.
 
2. När du är klar med din kreation startar du ett nytt Master League och väljer att köra med befintliga spelare i befintliga lag och sedan sparar du ditt lag så att du sedan kan använda det online.
 
3. För att spela med ML laget går du in i Friendly Lobby, skapar ett rum och därefter använder du dig av "Load User Data". Därefter accepterar båda spelare och sedan väljer man laget längst ut till höger. KLART!
 
På detta sätt kan man få möjligheten att spela ett PES spel som faktiskt fungerar riktigt bra under detta miserabla PES-år. Frågan är om serien nu kommer återhämta sig överhuvudtaget? Det kommer ta tid i så fall.