11 vs 11- kommer det att göra att fotboll växer inom E-Sporten?

4 kommentarer
I den senaste videon från Konami pratar Kei Masuda om 11 vs 11. Detta är ett läge jag länge velat ha i PES, då det gör att man kan sätta ihop lag från communities som kan spela mot andra lags communties. Jag har spelat det på FIFA och haft mycket kul med det.

Det går till på så sätt att upp till elva spelare träffas i en lobby och sedan paras man ihop med elva andra spelare. Det vanliga är att det är runt 5-6 spelare i varje lag där alla utom en spelare är låsta på sina positioner medan 1 spelare tar hand om resten av lirarna. Det intressanta i läget är att det gör att fenomenet E-sport kan introduceras på riktigt i fotbollsvärlden. Du kan faktiskt med hjälp av ett lag bli bättre och vinna matcher om du organiserar dig tillräckligt bra.
 
I ett sådant lag måste såklart alla spelare kunna spela på alla platser i laget och man får ha det lite random så att folk inte spelar på samma position (vänsterback) hela tiden, då blir det långtråkigt. Det viktigaste är att man är organiserade och att folk inte springer helt out of position.
 
Är läget med redan i PES 2014 blir jag riktigt glad!
 
 
1 Yens:

skriven

Bra grej men problemet är att bland 22 spelare finns det ofta rötägg som sabbar genom att dribbla med mittbacken hela tiden eller liknande, vanligt i NHL tex, o då är det bara 10 spelare. Då syftar jag på så kallade drop- in matcher.

2 Farre:

skriven

Det kommer nog likt FIFA finnas alternativet att snickra ihop ett eget lag bestående av enbart vänner.

3 Yens:

skriven

Farre// Så är det givetvis. Jag syftade på så kallade drop- in matcher.

4 Caniggia:

skriven

Vi kommer naturligtvis att ha ett lag med en mix av lirare från AllsvenskanPES och PES-Ligan! :) Kommer bli riktigt fett! :D