Man stannar inte... man gör något helt annat...

2 kommentarer
PES är dött som märke.
 
Pro Evolution Soccer 2014 hypades som en revolution, som det bästa sedan PS2:s glansdagar, som återkomsten och det som skulle göra att PES-serien började den långa resan upp för en grusig bergväg till toppen. Istället var det som om man visade upp ett väldigt vackert bergsmassiv, gröna bergstoppar, kanske med lite snö på toppen, en urskön miljö dit vi alla ville åka...
 
Men när vi bokat resan, kommit fram till destinationen och skulle påbörja vandringen, då avslöjades sanningen. Vi hamnade på en parkeringsplats i ett industriområde. Det vi såg var en otroligt vacker målning på en industrivägg. Vi tänkte för en stund, men okej då, jag stannar ett tag och testar hur det är här. Det är ju nyttigt med nya erfarenheter.

Men industriområden är ofta tråkiga, bruna, hårda arbetsmiljöer, och det enda positiva inslaget i det här fallet var resekamraterna. Vi stannade ett tag, umgicks, men själva området var så jävla tråkigt att det inte fanns någon som helst anledning att stanna där efter att man sett det en gång. Det var en sjukt trist rundvandring dessutom. Ingen stannade längre än en vecka, reseledaren sa till oss att vi skulle stanna och att de flesta var nöjda. Men egentligen var ingen nöjd. Alla stack till andra sidan stan och gjorde andra grejer så fort de kunde. De flesta återvände aldrig till samma resebyrå igen. De fick annat som fyllde deras liv, annat som gav mer mening.
 
Det fanns ett roligt minne kvar och det var när vi alla kom dit för första gången och såg målningen på väggen. Vi var så jävla många. Men vi lurades utav det visuella. Vi tittade på varandra och skrattade. Det fanns annat att göra i livet än att stanna där vi inte ville vara. Det som en gång gav mening gjorde det inte alls längre. Det var det vi lärde oss.
 
Vi sökte oss till något annat. Vi gick vidare.
 
1 Pantern :

skriven

Tyvärr. Sorgligt men sant. Positivt är att nu kan man iaf skaffa sig ett liv utan att gå miste om viktig pes-tid...

Svar: Lite trist också att man vet att Konami hade haft förmågan att skapa ett ännu bättre PES 2013, men valde att ge oss det sämsta PES någonsin. Som PES 2008 men dubbelt så dåligt.
Caniggia

2 bointus:

skriven

PES 2013 är fortfarande ganska roligt iaf..

Svar: Ja det är det. Det bästa fotbollsspelet när man spelar det manuellt.
Caniggia