PES-dag ett på Gamescom #1

2 kommentarer
Dag nummer ett började i ett rasande tempo vid Konamis presentation.
 
#1 - Release datum för demo och fullversion.

Man började med att göra klart att en demo kommer att släppas om cirkus en månad den 17 September. Det kommer antagligen vara en förfinad version av det som nu spelas på Gamescom med lite fler lag etc. Man har även tid att implementera viss feedback om man skulle vilja det. Spelet släpps som tidigare nämnts till PS4, One, PS3, 360 och PC. Det är inte bekräftat om demon kommer att släppas till PC den 17:e September utan datum där kommer senare. Fullversionen av spelet släpps torsdagen den 13:e November.

2# - Omslagsstjärna

Antar att min gamle kollega och chef Martin Schneider (en av få som inte fått lämna Konami-Tyskland) var glad över att få en tysk på framsidan. Tysklands egen pojke med guldbyxor som avgjorde VM-Finalen, Mario Götze pryder omslaget. Helt rätt om ni frågar mig. Tyvärr har inte tyskarna så mycket mer att vara glada över än det då FIFA förlängt den exklusiva licensen med Bundesliga minst två år till. Konami var med i budgivningen men försvann relativt tidigt. Det betyder att Konami högst får ha 3 lag med från ligan och inte Dortmund som är exklusiva samarbetspartners med FIFA.

 
1 mm:

skriven

hallå va händer med CL och EL .. för det snackas om att Fifa 15 kommer ha licens för CL och EL..

plus att dom kommer ha alla PL arenor och sådär..

Svar: Konami har licenser för både och. Jag tror inte de licenserna är exklusiva därför kan båda spelen förhandla fram avtal för dem.
Caniggia

2 Mathias:

skriven

Efter att ha gått igenom ett myller av gameplay klipp från gamescom så märkte jag en sak. Vet inte om mina ögon bedrar mig då John Blund börjat kasta lite grus i dem. När jag tittar på spelare som inte är direkt inblandade i närheten av bollen så ser det helt sjukt ut när dem rör sig fram och tillbaka i positioner, som om dem snabbapolas i någon hundradel då och då. Ser lite småskumt ut annars ser det ju otroligt lovande ut.
En sak bara, den där punktlinjen vid fasta är ju horribel. Fasta situationer var ju klockrena back in the days, faktum är ju att Fifa har kopierat dem rakt av.

Svar: Oj det har jag inte tänkt på. Ska kolla det. Ja punktlinjen är helt absurd. Frisparkar ska inte slås med någon hjälp. Frisparkar ska slås helt på känsla.
Caniggia