PES 2015 - Build-up inför Gamescom #2

Kommentera
Igår la Adam Bhatti upp de första videosnuttarna från nya koden av PES 2015 som ska visas och få spelas av allmänheten denna vecka. 
 
#8
 
Kommentar: Detaljer, detaljer. Den lilla touchen och sedan direktpassen. Mjukt, vackert, men ändå fruktansvärt enkelt. En sekvens som denna händer 100 ggr i en match och det är det som gör det vackert. Är hela PES 2015 så här så kommer jag njuta. Enkelt och vackert utan att behöva vara svårt.
 
 
#7
 
Kommentar: Jag gillar den här videon eftersom den visar hur målvakten snyggt räddar på ett verkligt sätt med fina mjuka rörelser. Även skottet känns skönt och som man kan styra det dit man vill. 
 
 
#6
 
Kommentar: Väldigt vackert. Känns som spelaren vänder väldigt skönt enligt respons. Naturligtvis inget man kan säga utan att ha testat men jag skulle vilja att vändningarna var en blandning av agility och response såklart. Vissa spelare kan behärska sina kroppsrörelser snabbare än andra. Det borde synas, spelaren ska alltid vara responsiv och det ska synas att man försöker vända men sen klarar man kanske inte för att statsen är för dålig för att göra den där vändningen och dribbla bort en spelare i samma rörelse.