PES 2015 - Build-up inför Gamescom #3

En kommentar
 
Gamescom börjar på onsdag och de fläskigaste nyheterna kommer antagligen då med. Bara att invänta godbitarna och hoppas på att vi får många intressanta intryck av spelet. Här kommer tredje dagens sötsaker i form av lite nya winefilmer.
 
#11 - Twitter

Fan: When's Pro Evo going to be released on next gen? #Xboxone
Adam Bhatti: you'll find out in a few days

Kommentar: Vi kommer få reda på releasedatum under veckan alltså!? Det har vi iofs fått de andra åren också men den stora frågan har ju varit om Konami kommer att hålla tillbaka releasen för att göra spelet 100% färdigt. Det kanske är klart och då blir man ju bara glad. Vem vet.
 
#10 - Film från Brand Manager Adam Bhatti.
 
Kommentar: Özil dribblar bort sig själv lite, men överlag verkar det vara responsivt, vilket är vad fansen hoppas på. Hoppas nu att det finns en rimlighet i responsen så att inte alla spelare kan vända sig likadant.
 

#9 - Film från Brand Manager Adam Bhatti.
 
Kommentar: Spelarmodellerna är wow, de ser väldigt flytande ut i sina rörelsemönst, i övrigt fortfande lite stela menyer men bättre än i PES 2014 såklart. Men jag tycker PES 2013:s menyer var snyggare.
 
 
1 mm:

skriven

seriöst menyerna ser ut att komma från 1800 talet.. alltså konami

Svar: De är helt okej. Inte fula inte snygga. Förra året var det ett sista minuten arbete, men det var i och för sig hela spelet.
Caniggia