Var är PES på väg? Inför E3 2015.

Kommentera
Det är nu lite mer än 1½ månad till E3. Den amerikanska mässan där spel som kommer till hösten brukar visas i sin prototyp. För PES är det inte alltid intressant då spelet är väldigt tidigt i sin utveckling i denna period. Det som är intressant i år är att spelet behåller sin bas från PES 2015 och att man arbetar på förbättringar utifrån detta. I samband med E3 brukar Konami släppa en pressrelease om PES och de nya features för spelet man arbetar på. I år hoppas jag på:
 
1. En bättre och mer naturlig fysikmotor. Den som kom med PES 2015 är inte dålig men det finns vissa moment såsom glidtacklingar som inte känns helt 100.
2. Domarna. Det finns vissa situationer där domarna borde blåsa och vissa där de inte borde blåsa. Dessa hör ihop med fysikmotorn och hur spelare interagerar med varandra. Det finns några exempel på hur spelare trycker sig över folk i nickdueller också som borde rendera i frispark för den som ska ta i mot bollen. Tror det kommer hända något där i PES 2016.
3. Ännu fler träningsmoment.
4. Mer inställningar för när man skapar rum online. Man ska kunna ställa in alla inställningar som finns i kontrollinställningar och låsa dem så att de inte går att ändra under matchens gång.
5. Random pilar i matcher online.
 
Det var allt jag kunde komma på just nu!