10 år med bloggen!

Kommentera
 
Ja vad har den här bloggen egentligen givit mig? Väldigt mycket för att vara lättsam. Det började med en idé om att skapa Allsvenskan med alla spelare och det slutade med heltidsjobb hos Konami i 3 år (samarbete i fem). Och nu efter 10 år med bloggen så finns det otroligt många artiklar att läsa och PES är åter igen det kanske bästa fotbollsspelet på marknaden. Tar det då slut här? Nej. Jag älskar fortfarande att spela PES och fotbollsspel generellt men jag lägger inte lika mycket tid som tidigare.
 
Det läggs kanske inte upp lika många inlägg som under storhetsperioden när jag skapade optionfilen men om jag får lust och tid så kommer jag att skapa allsvenskan för PES 2016. Det är dock ett enormt arbete nuförtiden gentemot hur det var på PS2 tiden så vi får se om motivationen brister när man är perfektionist som jag är när det gäller vissa bitar. 
 
I alla fall så är det här inlägget ett tack till alla er som läst bloggen under alla år och så hoppas vi på att PES 16 blir superbra. Inlägg kommer att komma med jämna mellanrum här som vanligt men den matnyttigaste infon hittar ni på http://pesfan.com/se/ , där Raoul skriver om Officiella nyheter och där han även gör sammanfattningar av det som händer i PES League.
 
Med vänliga hälsningar.
Caniggia