PES-Ligan Säsong 3 - Sammanfattning Middlesbrough del 3/3

Kommentera
Näst på tur stod Bolivianska Oriente Petrolero med tränaren Dempvae88. "Dempa" var mycket missnöjd med att för andra säsongen i rad ha tilldelats ett 1½ stjärnigt lag och säsongen hade inte heller gått vidare bra. I första matchen höll Oriente bra i bollen men det var jag som gjorde målen. 1-0 kom efter en sjukt dålig hemåtpass blandat med dålig kontrollering av målvakten och Vossen rullade retligt in bollen över mållinjen. Vossens andra mål för säsongen. Dempa skrek sedan på straff när Quero gick omkull men domaren valde att inte blåsa. Skönt. Matchen vägde lite tills slutminuterna när vi fick ett kontringsläge. Leadbitter spelade en genomskärare till en djupledslöpande Adomah och han sprang loss, vände ut och in på Carballo, ryckte in och förbi Olguin, täckte bort en återkommande Carballo, och rullade lätt in 2-0 i bortre. Säsongens mål enligt mig.

I match nr.2 så skapades det en hel del chanser men okoncentration, ribban och målvakterna stod i vägen. 0-0 där och en viktig bortapinne för Boro.

 
Så var det dags för säsongens sista möte och även de två mest spännande matcherna. Vid två förluster så skulle Wykeham-a-Legends, Club Bolivar, gå om mig och vinna ligan. Vid poängtapp så skulle jag antagligen vinna den. Det började bra redan i den 9:e minuten, Wildschut spelade fram Vossen som tog ett lågt skott mot bortre stolpen, Cabrera räddade ut till Adomah som koncentrerat krutade in 1-0. Första halvlek vann vi men sen kom slarvet. Amorbeita misslyckades med en rensning, Ferreria plockade upp bollen, vände lite på försvaret och spelade in bollen i straffområdet, Yecercotte fick på en kvick riktningsförändring och gled enkelt förbi Williams som for i backen, avslutet var lågt, retligt och behärskat. 1-1. Ca en kvart senare kom också den riktiga kallduschen. Miranda slog en mycket fin öppnande passning över gamle Real Madridbacken Jonathan Woodgate, Pedriel tog ner bollen mycket skickligt på bröstet, rättade till den med vänsterfoten och smackade in den med högran. 1-2 och stor besvikelse på Borobänken.Egentligen skulle jag vilja skriva att match nr.2 bjöd på stor dramatik men det gjorde den inte. Wykeham skapade inget överhuvudtaget och jag lyckades inte förvalta mina chanser. Matchen slutade 0-0 och Middlesbrough blev mästare i Division 2 efter följande tabell.