Misär för landslaget, största förlusten hemma sedan 1958 - 8 dagar kvar till release.

Kommentera

Vi blev överkörda på hemmaplan.
Erik Hamréns taktiska kunnande visade sig snabbt i matchen mot Österrike när en övertänd Kim Källström tog en onödig straff i den 8:e minuten. Därefter var det ett frustrerat jagande från Sverige tills Österrike nickade in 0-2 efter ett inkast, åter igen var det otursmannen KK i centrum. Därefter var det transportsträcka till halvlek.

Alla som följt Hamréns landslag vet att vi inte haft någon röd tråd i spelet sedan 1-4 borta mot Holland 2010. Innan den matchen fanns det en tro på Hamréns spelidé. Efter det så har laget tagits ut lite på måfå. De goa gubbarna har spelat och det har funnits en del kontinuitet i uppställningarna men inte någon klar spelidé.

Hamrén, var nu snäll och greja slutspelsplatsen och avgå därefter så att vi får in lite framtidstro hos det svenska folket, fansen och i A-landslaget. Det här var för övrigt den största hemmaförlusten sedan 2-5 mot Brasilien 1958 och den förlusten ledde ändå till VM-silver.

Det här leder oss ingen annanstans än ner bland blåbärsnationerna.